0183 510 561 INFO@HEESKIN3D.NL

Werkwijze

Hoe gaan wij bij Heeskin 3D aan de slag met uw project?

 

Welkom bij Heeskin 3D

Heeskin 3D biedt een realistische vastgoedbeleving in een virtuele omgeving. Wandel door ruimtes alsof u daar zelf bent, wordt interactief geïnformeerd middels tekst, links, foto’s en video’s. Onze tours zijn in iedere branch toepasbaar.

Onze werkwijze

Afhankelijk van uw wens of doel wordt een offerte opgesteld. Wij maken op locatie een identieke 3D opname met de nieuwste Matterport camera en de beste 360 graden camera. De Theta Z1 camera wordt ingezet als hulpcamera voor kleine ruimtes.

Na de opname krijgt u de resultaten persoonlijk binnen enkele werkdagen als concept te zien. Eventuele aanpassingen en wensen kunnen wij voor u uitvoeren. Na goedkeuring ontvangt u van ons een weblink voor plaatsing op uw website en een link om uw virtuele tour te delen op voor plaatsing op social media. Deze link is 24/7, tenzij anders gewenst, te bekijken met bijvoorbeeld een VR bril, smartphone, tablet of computer. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, denken we graag met u mee in mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via contactpagina.

Makelaars

Presenteer uw woning op een unieke manier. Geef potentiële kopers de kans de woning 24/7 virtueel te ontdekken. Beleef de sfeer van de ruimtes in de woning. Wandel zelf waar je heen wilt van verdieping naar verdieping, kamer in kamer uit. Bekijk de indeling van het huis driedimensionaal en als plattegrond. In ons portfolio kunt u de virtuele tour bekijken.

Bedrijven, showrooms & winkels

Haal de klanten bij u binnen, geef ze de beleving dat ze in uw bedrijf showroom of winkel aanwezig zijn. Laat uw klanten vrij rondwandelen en geef de mogelijk uw producten middels een link te koppelen aan uw bestelsite.  In ons portfolio kunt u de virtuele tour bekijken.

Scholen

Organiseer 365 open dagen voor uw toekomstige studenten. Haal de studenten naar uw school en laat ze vrij wandelen door uw schoolgebouw. Informeer de studenten middels tekst, links, foto’s en video’s. Bouw de open dag op en creëer een exacte virtuele wereld waar de studenten de beleving ervaren als een echte open dag. In ons portfolio kunt u de virtuele tour bekijken.

Direct Een Virtual Tour Laten Maken

Besloten om een Virtual tour te laten maken? Maak een afspraak met ons door contact met ons op te nemen via de contactpagina (bereikbaar via onderstaande button).

© COPYRIGHT 2021, HEESKIN 3D,
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Chat openen
Stel ons direct je vraag!