0183 510 561 INFO@HEESKIN3D.NL

Portfolio

Bekijk de Virtual 3D Tours van klanten die u voor zijn gegaan!

 

Wij brengen uw vastgoed tot leven.

Presenteer uw woning als nooit te voren. Geef potentiele kopers de kans de woning 24/7 virtueel te ontdekken. Beleef de sfeer van de ruimtes in de woning. Wandel zelf waar je heen wilt van verdieping naar verdieping, kamer in kamer uit. Bekijk de indeling van het huis driedemensionaal en als plattegrond.

 

Wij halen uw klanten over de drempel.

Haal de klanten bij u binnen, geef ze de beleving dat ze in uw bedrijf showroom of winkel aanwezig zijn. Laat uw klanten vrij rond wandelen en geef de mogelijk uw producten middels een link te koppelen aan uw bestelsite. 

 

Wij brengen studenten bij u binnen.

Organiseer 365 open dagen voor uw toekomstige studenten. Haal de studenten naar uw school en laat ze vrij wandelen door uw schoolgebouw. Informeer de studenten middels tekst, links, foto’s en video’s. Bouw de open dag op een creeer een exacte virtuele wereld waar de studenten de beleving ervaren als een echte open dag.

 

Direct Een Virtual Tour Laten Maken

Besloten om een Virtual tour te laten maken? Maak een afspraak met ons door contact met ons op te nemen via de contactpagina (bereikbaar via onderstaande button).

© COPYRIGHT 2021, HEESKIN 3D,
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Chat openen
Stel ons direct je vraag!