0183 510 561 INFO@HEESKIN3D.NL

Meest gestelde vragen

Het is best logisch als u vragen heeft over een 3D Virtual Tour, daarom hebben we de meest voorkomende vragen hieronder alvast voor u beantwoord!

Is mijn Virtual Tour ook zichtbaar via Google Maps?

Uw virtual tour is ook zichtbaar via Google maps. Google maps gebruikt onze scan voor het creëren van een 360 graden virtueel tour zonder interactieve ondersteuning. 

Hoe zit dat nou met Hostingkosten?

De eerste drie maanden zijn de hostingskosten gratis. Daarna is het afhankelijk of u de hostingskosten per jaar of per maand wilt gaan betalen.

Wat is eigenlijk Matterport?

Matterport is het eerste bedrijf dat een technologie heeft ontwikkeld, waarmee gebruikers snel een digitaal evenbeeld van een ruimte maken, waar vervolgens doorheen genavigeerd kan worden. Matterport geeft de keuze een ruimte op drie manieren te bekijken. Je kunt kiezen voor de plattegrond, het maquette-model of elk standpunt binnen een ruimte. Je kunt dus zien waar alle ruimtes zich bevinden, meten hoe groot deze is en een beeldvormen hoe het er werkelijk van binnen uitziet.

De inrichting van mijn pand is veranderd, wat nu?

Een virtual tour is een momentopname, echter de wereld blijft in beweging. Bijvoorbeeld een nieuwe inrichting van een gebouw, nieuwe collectie, actualisering productinformatie etc. De mate van wijzigingen heeft invloed op de inhoudelijke updates. Samen met u bekijken we wat er nodig is om deze updates door te voeren.

Hoe lang duurt het maken van een Virtual Tour van de productie tot aan de oplevering?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren, deel uw wensen met ons en wij denken graag met u mee.

 

Werkt mijn Virtual Tour ook op mobiele apparaten?

Na ontvangst van de unieke link is deze op alle devices te bezichtigen!

Staat uw vraag er niet tussen? Vraag het aan ons!

Direct Een Virtual Tour Laten Maken

Besloten om een Virtual tour te laten maken? Maak een afspraak met ons door contact met ons op te nemen via de contactpagina (bereikbaar via onderstaande button).

© COPYRIGHT 2021, HEESKIN 3D,
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Chat openen
Stel ons direct je vraag!